Close x

Illustrated Classic: Wind in the Willows


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781786171894

108,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This carefully abridged edition follows the exciting adventures of water-loving Rat, sensitive Mole, fun-loving Toad and wise Badger as they mess about in boats, get lost in the Wild Wood and battle to take back Toad Hall. Favourite characters and scenes have been reimagined with plate illustrations, presented in a sumptuous hardback design.

Mai multe informatii
Autor Grahame, Kenneth
Editura Miles Kelly Publishing Ltd
Dimensiuni 224 x 286 x 22
Data Publicarii 01/07/2017
Format Cartonata
Descriere RO Aceasta editie prescurtata cu atentie urmareste aventurile interesante ale sobolanului iubitor de apa, alunitei sensibile, broastelor iubitoare de distractie si bursucului intelept, in timp ce se incurca in barci, se pierd in padure salbatica si lupta pentru a-l lua inapoi pe Toad Hall. Personajele si scenele preferate au fost reinventate cu ilustratii pe placi, prezentate intr-un design somptuos pe carton.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta editie prescurtata cu atentie urmareste aventurile interesante ale sobolanului iubitor de apa, alunitei sensibile, broastelor iubitoare de distractie si bursucului intelept, in timp ce se incurca in barci, se pierd in padure salbatica si lupta pentru a-l lua inapoi pe Toad Hall. Personajele si scenele preferate au fost reinventate cu ilustratii pe placi, prezentate intr-un design somptuos pe carton.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Illustrated Classic: Wind in the Willows
Rating-ul dumneavoastra