Close x

Illustrated Natural History


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781334585302

69,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Excerpt from Illustrated Natural History: Comprising Descriptions of Animals, Birds, Fishes, Reptiles, Insects, Etc.; With Sketches of Their Peculiar Habits and Characteristics The text is illustrated two hundred seven beautiful wood engravings, most of which have been executed in the highest style of art. A well.

Mai multe informatii
Autor Wood, John George
Editura Forgotten Books
Dimensiuni 152 x 227 x 23
Data Publicarii 22/04/2018
Format Necartonata
Numar pagini 428
Descriere RO Fragment din Istoria naturala ilustrata: cuprinzand descrieri de animale, pasari, pesti, reptile, insecte, etc .; Cu schite ale obiceiurilor si caracteristicilor lor specifice Textul este ilustrat doua sute sapte frumoase gravuri pe lemn, dintre care majoritatea au fost executate in cel mai inalt stil de arta. O fantana.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Fragment din Istoria naturala ilustrata: cuprinzand descrieri de animale, pasari, pesti, reptile, insecte, etc .; Cu schite ale obiceiurilor si caracteristicilor lor specifice Textul este ilustrat doua sute sapte frumoase gravuri pe lemn, dintre care majoritatea au fost executate in cel mai inalt stil de arta. O fantana.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Illustrated Natural History
Rating-ul dumneavoastra