Inheritor's Powder


Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 2-5 saptamani de la data publicarii: 26/07/2024)
SKU:
9780393349887

72.99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.

CITESTE MAI MULT

Detalii

Descriere RO

Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Disponibil la orice magazin de colt pentru bani putini si, deoarece este insipid, dificil de detectat in alimente sau bauturi, arsenul a fost atat de frecvent utilizat de potentialii beneficiari de testamente in prima jumatate a secolului al XIX-lea incat a fost poreclit ÔÇ×pudra mostenitoruluiÔÇŁ. Dar dupa ce bogatul George Bodle a murit in circumstante suspecte, lasand in urma mai multi mostenitori, chimistul James Marsh a fost adus pentru a vedea daca poate crea un test precis care sa identifice prezenta arsenicului si sa puna acest flagel victorian la odihna. scriitoarea Sandra Hempel aduce la viata o poveste captivanta de lupte domestice, comportament descurcat al politiei, alte otraviri cu adevarat criminal si o incursiune de neuitat in originile stiintei criminalistice. De asemenea, ea rezolva aceasta crima veche de aproape doua sute de ani.