Close x

Introduction to Engineering Heat Transfer


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781107179530

361,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Integrates fundamental theory with computational tools to give students the skills and confidence to solve real-world heat transfer problems. With extensive examples and real engineering problems throughout, and a suite of online teaching resources, this is an essential text for heat transfer courses and a useful guide for practicing engineers.

Mai multe informatii
Autor Nellis, G. F. (University of Wisconsin, Madison) / Klein, S. A. (University of Wisconsin, Madison)
Editura Cambridge University Press
Data Publicarii 30/07/2020
Format Cartonata
Numar pagini 895
Descriere RO Integra teoria fundamentala cu instrumentele de calcul pentru a oferi studentilor abilitatile si increderea in rezolvarea problemelor de transfer de caldura din lumea reala. Cu exemple extinse si probleme reale de inginerie si o suita de resurse de predare online, acesta este un text esential pentru cursurile de transfer de caldura si un ghid util pentru inginerii practicanti.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Integra teoria fundamentala cu instrumentele de calcul pentru a oferi studentilor abilitatile si increderea in rezolvarea problemelor de transfer de caldura din lumea reala. Cu exemple extinse si probleme reale de inginerie si o suita de resurse de predare online, acesta este un text esential pentru cursurile de transfer de caldura si un ghid util pentru inginerii practicanti.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Introduction to Engineering Heat Transfer
Rating-ul dumneavoastra