Close x

Irish Fairy Tales

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781786648068

120,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Arthur Rackham's artworks bring a distinctive vein of dark humour to the many classic works he graced in the Golden Age of Illustration. His energetic, dense creations are perfectly suited to the powerful tales of the early Celts, and the later stories of an Ireland of mighty hearths, dreaming of battlefield glory, ancient gods and mystical isles.

Mai multe informatii
Editura Flame Tree Publishing
Dimensiuni 161 x 239 x 40
Data Publicarii 07/09/2018
Format Cartonata
Numar pagini 480
Descriere RO Lucrarile de arta ale lui Arthur Rackham aduc o vena distinctiva de umor negru multor lucrari clasice pe care le-a infrumusetat in Epoca de Aur a Ilustratiei. Creatiile sale energice si dense se potrivesc perfect povestilor puternice ale primilor celti si povestilor ulterioare ale unei Irlandei de vatra puternica, care viseaza la gloria campului de lupta, la zei stravechi si la insulele mistice.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Lucrarile de arta ale lui Arthur Rackham aduc o vena distinctiva de umor negru multor lucrari clasice pe care le-a infrumusetat in Epoca de Aur a Ilustratiei. Creatiile sale energice si dense se potrivesc perfect povestilor puternice ale primilor celti si povestilor ulterioare ale unei Irlandei de vatra puternica, care viseaza la gloria campului de lupta, la zei stravechi si la insulele mistice.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Irish Fairy Tales
Rating-ul dumneavoastra