Close x

Jennifer Morgue


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780356502380

Pret standard 59,99 RON
(-17%)

Pret special 49,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Bob Howard, from The Laundry, secret UK agency against evil forces, narrates boarding yacht of Ellis Billington for Gravedust device that talks with dead. Ellis plans to raise Jennifer Morgue, monster from deep sea, rule world. U.S. Black Chamber sends lethal Ramona Random, in conflict with her bosses. Includes: Pimpf tale - Bob in virtual game; Afterword; Glossary.

Mai multe informatii
Autor Stross, Charles
Editura Little, Brown Book Group
Dimensiuni 197 x 130 x 28
Data Publicarii 02/07/2013
Format Necartonata
Numar pagini 448
Descriere RO Bob Howard, de la The Laundry, agentie secreta britanica impotriva fortelor malefice, povesteste iahtul de imbarcare al lui Ellis Billington pentru dispozitivul Gravedust care vorbeste cu mortii. Ellis intentioneaza sa o ridice pe Jennifer Morgue, monstru din adancuri, care sa conduca lumea.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Bob Howard, de la The Laundry, agentie secreta britanica impotriva fortelor malefice, povesteste iahtul de imbarcare al lui Ellis Billington pentru dispozitivul Gravedust care vorbeste cu mortii. Ellis intentioneaza sa o ridice pe Jennifer Morgue, monstru din adancuri, care sa conduca lumea.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Jennifer Morgue
Rating-ul dumneavoastra