Close x

Jolted Images

Autor: Levi, Pavle

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9789462983618

180,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This book brings together a large cast of mainstream and avant-garde cineastes, artists, photographers, comics creators, poets, and more, to reflect on a wide range of phenomena from the realms of cinema and visual culture in the Yugoslav region, broader Europe, and North America.

Mai multe informatii
Autor Levi, Pavle
Editura Amsterdam University Press
Dimensiuni 128 x 195 x 18
Data Publicarii 02/10/2017
Editie 0
Format Necartonata
Numar pagini 216
Descriere RO Aceasta carte reuneste o mare distributie de cinematografe de masa si avangarda, artisti, fotografi, creatori de benzi desenate, poeti si multe altele, pentru a reflecta asupra unei game largi de fenomene din taramurile cinematografiei si culturii vizuale din regiunea iugoslava, Europa mai larga , si America de Nord.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte reuneste o mare distributie de cinematografe de masa si avangarda, artisti, fotografi, creatori de benzi desenate, poeti si multe altele, pentru a reflecta asupra unei game largi de fenomene din taramurile cinematografiei si culturii vizuale din regiunea iugoslava, Europa mai larga , si America de Nord.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Jolted Images
Rating-ul dumneavoastra