Joy Ride - Show People and Their Shows


Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 2-5 saptamani de la data publicarii: 07/08/2024)
SKU:
9780393246407

125.99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.

CITESTE MAI MULT

Detalii

Descriere RO

Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Joy Ride deschide usa scenei si ii prezinta pe cititori unor producatori de drama contemporana precum Arthur Miller, Tony Kushner, Wallace Shawn, Harold Pinter, David Rabe, David Mamet, Mike Nichols si August Wilson. Lahr ne duce la cabana din padurile pe care Arthur Miller le-a construit pentru a scrie Moartea unui vanzator; mergem cu August Wilson prin ghetoul din Pittsburgh unde intalnim inspiratia pentru marele sau ciclu; stam cu Ingmar Bergman la Teatrul Kunglinga din Stockholm, unde a participat la prima sa piesa; vizitam impreuna cu Harold Pinter acasa la Londra si aflam sursa legendarei urechi pentru dialog a lui David Mamet. In juxtapunerea detaliilor biografice si a analizei critice, Joy Ride exploreaza cu perspicacitate si panache nu doar vietile teatrale, ci si vioiciunea a lumilor scenice pe care le-au creat.