Close x

Kant'S Cosmopolitics

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780748695492

482,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Written by a group of international scholars, the essays in this collection investigate issues related to the interplay among the state and global governance, peace and human rights enforcement, migrant crisis management, European federalisation, global educational reforms and Kantian-based ideas for fostering what some might call a 'cosmopolitan culture'. As a result, this book advances the field of Kantian cosmopolitanism and how it relates to current debates in political theory, philosophy and the study of international relations.

Mai multe informatii
Editura Edinburgh University Press
Dimensiuni 164 x 241 x 17
Data Publicarii 30/04/2019
Format Cartonata
Numar pagini 288
Descriere RO Scrise de un grup de eruditi internationali, eseurile din aceasta colectie investigheaza aspecte legate de interactiunea dintre guvernarea statului si globala, pacea si aplicarea drepturilor omului, gestionarea crizelor migrantilor, federalizarea europeana, reformele educationale globale si ideile bazate pe kantian pentru a promova ceea ce unii ar putea numi o „cultura cosmopolita”. Ca rezultat, aceasta carte avanseaza domeniul cosmopolitismului kantian si modul in care se raporteaza la dezbaterile actuale din teoria politica, filozofie si studiul relatiilor internationale.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Scrise de un grup de eruditi internationali, eseurile din aceasta colectie investigheaza aspecte legate de interactiunea dintre guvernarea statului si globala, pacea si aplicarea drepturilor omului, gestionarea crizelor migrantilor, federalizarea europeana, reformele educationale globale si ideile bazate pe kantian pentru a promova ceea ce unii ar putea numi o „cultura cosmopolita”. Ca rezultat, aceasta carte avanseaza domeniul cosmopolitismului kantian si modul in care se raporteaza la dezbaterile actuale din teoria politica, filozofie si studiul relatiilor internationale.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Kant'S Cosmopolitics
Rating-ul dumneavoastra