%

Kerr's Voyages 2

Autor: Kerr, Robert

Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 2-5 saptamani de la data publicarii: 30/06/2017)
SKU:
9781780764115

2513.99 RON
2094.99 RON
Economisesti: 419 RON
i cel mai mic pret din ult. 30 zile 2,094.99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.

CITESTE MAI MULT

Detalii

Descriere RO

Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Calatoria 2 a lui Kerr: America ofera o prezentare plina de viata a marilor calatorii catre America - Nord, Sud si Central -, precum si catre Indiile de Vest. De la prima calatorie a lui Columb si descoperirea Lumei Noi, descoperirea continentului Paria, a insulelor San Salvador si Jamaica si infiintarea primei colonii europene din Lumea Noua la Isabella, pana la cucerirea Cuba, ciudata expeditie a lui Ponce de Leon in cautarea Fantanii Tineretului, cucerirea Mexicului, descoperirea Peru, Chile, Newfoundland si Florida si incercarea Tezaurului Regal din Tierra Firma, Nicaragua, aceste mari calatorii de descoperirea si cucerirea sunt prezentate intr-o naratiune bogata si detaliata. Contine 4 volume, cu o noua introducere a autorului bestseller Simon Winchester.