Close x

KET Practice Tests


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781107679719

120,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The Student's Book with answers contains practice material for Paper 1 (Reading and Writing) and Paper 2 (Listening), along with attractive colour visual material to enable thorough preparation for Paper 3 (Speaking). It also contains a comprehensive section of answers and recording scripts, making it suitable for self-study.

Mai multe informatii
Autor Cambridge ESOL
Editura Cambridge University Press
Dimensiuni 245 x 191 x 9
Data Publicarii 22/12/2011
Format Necartonata
Numar pagini 152
Descriere RO Cartea studentilor cu raspunsuri contine materiale practice pentru lucrarea 1 (citire si scriere) si lucrarea 2 (ascultare), impreuna cu material vizual color atractiv pentru a permite o pregatire temeinica pentru lucrarea 3 (vorbire). De asemenea, contine o sectiune cuprinzatoare de raspunsuri si scripturi de inregistrare, facandu-l potrivit pentru auto-studiu.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Cartea studentilor cu raspunsuri contine materiale practice pentru lucrarea 1 (citire si scriere) si lucrarea 2 (ascultare), impreuna cu material vizual color atractiv pentru a permite o pregatire temeinica pentru lucrarea 3 (vorbire). De asemenea, contine o sectiune cuprinzatoare de raspunsuri si scripturi de inregistrare, facandu-l potrivit pentru auto-studiu.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:KET Practice Tests
Rating-ul dumneavoastra