Close x

Keto Air Fryer


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781628603910

Pret standard 180,99 RON
(-25%)

Pret special 135,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Too often healthy eating falls low on the priority list, and people default to processed convenience foods laden with sugar and carbs. Emmerich curbs mealtime stress by combining her beloved low-carb, keto-friendly recipes with America's latest kitchen trend: the air fryer.

Mai multe informatii
Autor Emmerich, Maria
Editura Simon & Schuster
Dimensiuni 204 x 253 x 17
Data Publicarii 31/10/2019
Format Necartonata
Numar pagini 384
Descriere RO Prea adesea, alimentatia sanatoasa se incadreaza pe lista prioritatilor, iar oamenii implica mancarea convenabila procesata incarcata cu zahar si carbohidrati. Emmerich combate stresul la masa, combinand retetele sale iubite cu continut scazut de carbohidrati, prietenoase cu ceto-uri, cu cea mai recenta tendinta de bucatarie din America: friteuza cu aer.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Prea adesea, alimentatia sanatoasa se incadreaza pe lista prioritatilor, iar oamenii implica mancarea convenabila procesata incarcata cu zahar si carbohidrati. Emmerich combate stresul la masa, combinand retetele sale iubite cu continut scazut de carbohidrati, prietenoase cu ceto-uri, cu cea mai recenta tendinta de bucatarie din America: friteuza cu aer.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Keto Air Fryer
Rating-ul dumneavoastra