Close x

Lady in the Van

Autor: Bennett, Alan

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781861971227

Pret standard 35,99 RON
(-17%)

Pret special 29,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A work of non-fiction that follows the author's other little blockbuster "The Clothes They Stood Up In".

Mai multe informatii
Autor Bennett, Alan
Editura Profile Books Ltd
Dimensiuni 142 x 78 x 8
Data Publicarii 18/03/1999
Editie Main
Format Necartonata
Numar pagini 96
Descriere RO Viata imita arta in The Lady in the Van, povestea itinerantei Miss Shepherd, care a trait intr-o duba pe aleea lui Alan Bennett de la inceputul anilor 1970 pana la moartea sa in 1989. Este indoielnic faptul ca Bennett ar fi putut compune excentricul Miss Shepherd daca a incercat, dar relatarea sa stralucitoare, amuzanta, dar nesentimentala, despre relatia lor ciudata este asemanatoare celei mai bune scrieri fictive pe ecran. sacii se acumuleaza, anii trec si domnisoara Shepherd se muta pe aleea lui Bennett, se stabileste o relatie care defineste un anumit moment din viata londoneza de la sfarsitul secolului al XX-lea, care probabil a disparut pentru totdeauna.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Viata imita arta in The Lady in the Van, povestea itinerantei Miss Shepherd, care a trait intr-o duba pe aleea lui Alan Bennett de la inceputul anilor 1970 pana la moartea sa in 1989. Este indoielnic faptul ca Bennett ar fi putut compune excentricul Miss Shepherd daca a incercat, dar relatarea sa stralucitoare, amuzanta, dar nesentimentala, despre relatia lor ciudata este asemanatoare celei mai bune scrieri fictive pe ecran. sacii se acumuleaza, anii trec si domnisoara Shepherd se muta pe aleea lui Bennett, se stabileste o relatie care defineste un anumit moment din viata londoneza de la sfarsitul secolului al XX-lea, care probabil a disparut pentru totdeauna.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Lady in the Van
Rating-ul dumneavoastra