Language of Protest


Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 2-5 saptamani de la data publicarii: 01/01/2020)
SKU:
9781138784215

151.99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.

CITESTE MAI MULT

Detalii

Descriere RO

Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
De la Miscarea americana pentru drepturile civile pana la primavara araba, miscarile de protest au fost in centrul punctelor esentiale din istoria noastra. Analiza limbajului acestor miscari la televizor, surse de stiri tiparite si platformele de socializare mai recente precum Twitter, ofera o perspectiva fascinanta asupra fenomenului lingvistic dinamic care a afectat adesea societatea in moduri dramatice prin promovarea schimbarii. de literatura si luand o perspectiva interculturala, Limbajul protestului ofera: Intelegerea a ceea ce este ÔÇ×limbajul de protestÔÇŁ si modul in care este creat Analiza modelelor comune in productia si utilizarea limbajului de protest in timp, cum ar fi utilizarea conceptului de ÔÇ×noi versus eiÔÇŁ Examinarea modului in care aceste modele comune sunt reconfigurate in redari contemporane prin intermediul noilor medii sociale Explorarea relatiilor dintre limbajul dominant si limbajul de protest Exemple de limbaj de protest din miscarile care includ Miscarea Americana pentru Drepturile Civile; Primavara Araba; protestele de electricitate din Guatemala; si Miscarea Ocupa Legaturi cu alte lecturi si videoclipuri ale miscarilor de protest din intreaga lume.