Close x

Last Pre-Raphaelite


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780571228621

Pret standard 120,99 RON
(-17%)

Pret special 100,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The angels on our Christmas cards, the stained glass in our churches, the great paintings in our galleries - Edward Burne-Jones' work is all around us. Winner of the James Tait Black Memorial Prize for biography, this book gives an account of the life of Edward Burne-Jones, the greatest British artist of the second half of the nineteenth century.

Mai multe informatii
Autor MacCarthy, Fiona
Editura Faber & Faber
Dimensiuni 233 x 154 x 51
Data Publicarii 06/09/2012
Format Necartonata
Numar pagini 704
Descriere RO Ingerii de pe cartile noastre de Craciun, vitraliile din bisericile noastre, picturile minunate din galeriile noastre - opera lui Edward Burne-Jones este in jurul nostru. Castigatoare a premiului James Tait Black Memorial pentru biografie, aceasta carte da o relatare a vietii lui Edward Burne-Jones, cel mai mare artist britanic din a doua jumatate a secolului al XIX-lea.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ingerii de pe cartile noastre de Craciun, vitraliile din bisericile noastre, picturile minunate din galeriile noastre - opera lui Edward Burne-Jones este in jurul nostru. Castigatoare a premiului James Tait Black Memorial pentru biografie, aceasta carte da o relatare a vietii lui Edward Burne-Jones, cel mai mare artist britanic din a doua jumatate a secolului al XIX-lea.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Last Pre-Raphaelite
Rating-ul dumneavoastra