Close x

Le Petit Nicolas Paper

Autor: Goscinny, R

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780582360716

80,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Le petit Nicolas by Goscinny & Sempe

Mai multe informatii
Autor Goscinny, R
Editura Pearson Education Limited
Dimensiuni 153 x 175 x 5
Data Publicarii 06/03/1967
Format Necartonata
Numar pagini 88
Descriere RO Nicholas este primul dintr-o serie de cinci carti, care aduc la viata aventurile de zi cu zi ale unui tanar scolar - amuzant, placut si mereu in dificultate. Unicul copil, Nicholas apare mai in varsta la scoala decat el acasa; reactiile sale emotionant si naiv la diferite situatii traverseaza preconceptiile adultilor pentru a rezulta intr-o formidabila secventa de escapade. Aceasta prima carte din serie contine o colectie de 19 povesti individuale in care, in ciuda incercarii de a fi bune, Nicholas si prietenii lui sa ajunga intr-un fel de rautate.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Nicholas este primul dintr-o serie de cinci carti, care aduc la viata aventurile de zi cu zi ale unui tanar scolar - amuzant, placut si mereu in dificultate. Unicul copil, Nicholas apare mai in varsta la scoala decat el acasa; reactiile sale emotionant si naiv la diferite situatii traverseaza preconceptiile adultilor pentru a rezulta intr-o formidabila secventa de escapade. Aceasta prima carte din serie contine o colectie de 19 povesti individuale in care, in ciuda incercarii de a fi bune, Nicholas si prietenii lui sa ajunga intr-un fel de rautate.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Le Petit Nicolas Paper
Rating-ul dumneavoastra