Lesbian and Gay Memphis


Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 2-5 saptamani de la data publicarii: 15/05/2019)
SKU:
9781138880177

180.99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.

CITESTE MAI MULT

Detalii

Descriere RO

Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta lucrare este singura ca studiu al comunitatilor bazate pe gen si rasa si al interactiunii dintre gen, rasa, clasa si religie intr-un oras american in trecutul recent. Studiul abordeaza probleme sociale si culturale atat sudice, cat si in general americane, intrucat studiaza Memphis, Tennessee, intre cel de-al doilea razboi mondial si 1990, cand lesbienele si barbatii homosexuali au dezvoltat identitatea grupului si institutiile comunitare mai intai ca aparare in anii cincizeci, apoi parte a anilor '70 eliberatori si, in anii '80, ca raspuns la raspandirea SIDA si la cererile altor grupuri marginalizate de recunoastere, incluziune si putere. si diferitele constructe sociale si culturale in alb si negru intra in joc, impreuna cu efectele mentalitatii religioase fundamentaliste si diferentele de clasa sociala.