Close x

Little Man, Little Man


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781478000044

108,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Now available for the first time in nearly forty years, James Baldwin's only children's book Little Man, Little Man follows the day to day life of the four year old protagonist TJ and his friends in their 1970s Harlem neighborhood as they encounter the social realities of being black in America.

Mai multe informatii
Autor Baldwin, James
Editura Duke University Press
Dimensiuni 193 x 254 x 18
Data Publicarii 24/08/2018
Format Cartonata
Numar pagini 120
Descriere RO Acum disponibila pentru prima data in aproape patruzeci de ani, singura carte pentru copii a lui James Baldwin Little Man, Little Man urmareste viata de zi cu zi a protagonistului TJ de patru ani si a prietenilor sai din cartierul lor din Harlem din anii 1970, in timp ce intalnesc realitatile sociale ale fiintei. negru in America.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Acum disponibila pentru prima data in aproape patruzeci de ani, singura carte pentru copii a lui James Baldwin Little Man, Little Man urmareste viata de zi cu zi a protagonistului TJ de patru ani si a prietenilor sai din cartierul lor din Harlem din anii 1970, in timp ce intalnesc realitatile sociale ale fiintei. negru in America.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Little Man, Little Man
Rating-ul dumneavoastra