Close x

Lorimer and the Edinburgh Craft Designers


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781904246145

207,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Sir Robert Lorimer, who practised in Edinburgh between 1893 and 1929 was an architect whose deep response to Scotland's landscape and its crafts is expressed as vividly by his letters as by his buildings. This is the study of Lorimer, one of Scotland's foremost 20th-century architects.

Mai multe informatii
Autor Savage, Peter D
Editura Steve Savage Publishers Limited
Dimensiuni 226 x 241 x 18
Data Publicarii 27/10/2005
Format Necartonata
Descriere RO Sir Robert Lorimer, care a practicat la Edinburgh intre 1893 si 1929, a fost un arhitect al carui raspuns profund la peisajul si mestesugurile Scotiei este exprimat la fel de viu prin scrisorile sale, precum si prin cladirile sale. Acesta este studiul lui Lorimer, unul dintre cei mai importanti arhitecti ai Scotiei din secolul al XX-lea.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Sir Robert Lorimer, care a practicat la Edinburgh intre 1893 si 1929, a fost un arhitect al carui raspuns profund la peisajul si mestesugurile Scotiei este exprimat la fel de viu prin scrisorile sale, precum si prin cladirile sale. Acesta este studiul lui Lorimer, unul dintre cei mai importanti arhitecti ai Scotiei din secolul al XX-lea.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Lorimer and the Edinburgh Craft Designers
Rating-ul dumneavoastra