Close x

Magical Woodland Knits


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781446308103

102,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A magical collection of 12 knitting patterns for wonderfully lifelike animals and birds accompanied by the author's sketches and studies of the natural world. Choose your favourite animal or bird whether it's a grey squirrel, barn owl, yellow-necked field mouse, wolf, fox, wild rabbit and even a roe deer fawn.

Mai multe informatii
Autor Garland, Claire
Editura David & Charles
Dimensiuni 211 x 273 x 14
Data Publicarii 29/05/2020
Format Necartonata
Numar pagini 128
Descriere RO O colectie magica de 12 modele de tricotat pentru animale si pasari minunate de viata, insotite de schite si studii ale autorului despre lumea naturala. Alegeti animalul sau pasarea preferata, fie ca este vorba despre o veverita cenusie, bufnita, soarece de camp cu galbui galben, lup, vulpe, iepure salbatic si chiar un caprioar de caprioara.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
O colectie magica de 12 modele de tricotat pentru animale si pasari minunate de viata, insotite de schite si studii ale autorului despre lumea naturala. Alegeti animalul sau pasarea preferata, fie ca este vorba despre o veverita cenusie, bufnita, soarece de camp cu galbui galben, lup, vulpe, iepure salbatic si chiar un caprioar de caprioara.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Magical Woodland Knits
Rating-ul dumneavoastra