Close x

Meet Me at the Art Cafe

Autor: McDonagh, Sue

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781781892886

47,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Would you take a chance on a bad boy with a leather jacket and a vintage motorbike?That's the question single mum Jo has to ask herself when she collides with bike mechanic Ed on a rainy Welsh hillside. Working at the Art Cafe, Jo hears the gossip and is aware of Ed's reputation.

Mai multe informatii
Autor McDonagh, Sue
Editura Choc Lit Publishing
Dimensiuni 129 x 197 x 20
Data Publicarii 05/03/2020
Format Necartonata
Descriere RO Ati avea o sansa cu un baiat rau, cu o jacheta de piele si o motocicleta de epoca? Aceasta este intrebarea pe care mama singura Jo trebuie sa si-o puna atunci cand se ciocneste cu mecanicul de biciclete Ed, pe un deal ploios din Tara Galilor. Lucrand la Art Cafe, Jo aude barfele si este constient de reputatia lui Ed.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ati avea o sansa cu un baiat rau, cu o jacheta de piele si o motocicleta de epoca? Aceasta este intrebarea pe care mama singura Jo trebuie sa si-o puna atunci cand se ciocneste cu mecanicul de biciclete Ed, pe un deal ploios din Tara Galilor. Lucrand la Art Cafe, Jo aude barfele si este constient de reputatia lui Ed.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Meet Me at the Art Cafe
Rating-ul dumneavoastra