Close x

Mini Encyclopedia of Dog Training and Behaviour


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781842861141

65,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Dogs may claim to be man's best friend, but few would deny that a badly behaved dog can be an absolute pest. This book covers all the fundamentals of dog training, as well as describing why some dogs exhibit problem behaviour and what can be done to overcome it.

Mai multe informatii
Autor Tennant, Colin
Editura Interpet Publishing
Dimensiuni 181 x 162 x 15
Data Publicarii 01/10/2005
Format Necartonata
Numar pagini 208
Descriere RO Este posibil ca cainii sa pretinda ca sunt cei mai buni prieteni ai omului, dar putini ar nega ca un caine care se comporta prost poate fi un daunator absolut. Aceasta carte acopera toate elementele fundamentale ale antrenamentului cainilor, precum si descrie de ce unii caini prezinta un comportament problematic si ce se poate face pentru a-l depasi.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Este posibil ca cainii sa pretinda ca sunt cei mai buni prieteni ai omului, dar putini ar nega ca un caine care se comporta prost poate fi un daunator absolut. Aceasta carte acopera toate elementele fundamentale ale antrenamentului cainilor, precum si descrie de ce unii caini prezinta un comportament problematic si ce se poate face pentru a-l depasi.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mini Encyclopedia of Dog Training and Behaviour
Rating-ul dumneavoastra