Close x

Miniature Secret Garden


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781786277701

41,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Discover a whole new way to color with this small-scale, pocket-sized edition of Johanna Basford's bestseller Secret Garden.

Sharpen your pencils for this mini inky adventure created in beautifully detailed, intricate pen-and-ink illustration, all ready for you to bring to life with color. Printed on ivory paper with lay-flat binding allowing for a smooth and seamless coloring experience. It also features two brand-new illustrations.

Mai multe informatii
Autor Basford, Johanna
Editura Laurence King Publishing
Dimensiuni 153 x 150 x 17
Data Publicarii 17/09/2020
Format Necartonata
Numar pagini 108
Descriere RO Descoperiti un mod cu totul nou de a colora cu aceasta editie la scara mica, de buzunar, a bestseller-ului Secret Garden al Johannei Basford. Ascutiti-va creioanele pentru aceasta mini aventura cu cerneala, creata intr-o ilustratie plina si cerneala, minutioasa, detaliata, toate gata pentru dvs. da viata cu culoare. Imprimat pe hartie de fildes cu legatura plana ce permite o experienta de colorare neteda si fara probleme.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Descoperiti un mod cu totul nou de a colora cu aceasta editie la scara mica, de buzunar, a bestseller-ului Secret Garden al Johannei Basford. Ascutiti-va creioanele pentru aceasta mini aventura cu cerneala, creata intr-o ilustratie plina si cerneala, minutioasa, detaliata, toate gata pentru dvs. da viata cu culoare. Imprimat pe hartie de fildes cu legatura plana ce permite o experienta de colorare neteda si fara probleme.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Miniature Secret Garden
Rating-ul dumneavoastra