Close x

Misty

Autor: Kene, Arinze

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781848427594

59,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
An epic, lyrical journey through the pulsating heart and underground soul of inner-city London. Arinze Kene's Misty is an inventive blend of gig theatre, spoken word, live art and direct address, confronting the assumptions and expectations underpinning the act of telling a story.

Mai multe informatii
Autor Kene, Arinze
Editura Nick Hern Books
Dimensiuni 198 x 131 x 6
Data Publicarii 15/03/2018
Format Necartonata
Numar pagini 64
Descriere RO O calatorie epica, lirica, prin inima pulsanta si sufletul subteran al Londrei din interiorul orasului. Misty, de Arinze Kene, este un amestec inventiv de teatru de concert, vorba, arta live si adresare directa, confruntandu-se cu ipotezele si asteptarile care stau la baza actului de a spune o poveste.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
O calatorie epica, lirica, prin inima pulsanta si sufletul subteran al Londrei din interiorul orasului. Misty, de Arinze Kene, este un amestec inventiv de teatru de concert, vorba, arta live si adresare directa, confruntandu-se cu ipotezele si asteptarile care stau la baza actului de a spune o poveste.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Misty
Rating-ul dumneavoastra