Close x

Misunderstandings in English as a Lingua Franca


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9783110286519

548,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This book explores the nature and causes of misunderstandings in ELF interactions. It is based on a corpus of conversations between English speakers from south and east Asia that helps us investigate what causes misunderstandings, particularly the pronunciation, grammar, word choice, and discourse.

Mai multe informatii
Autor Deterding, David
Editura De Gruyter
Dimensiuni 229 x 152 x 3
Data Publicarii 17/09/2013
Format Cartonata
Numar pagini 218
Descriere RO Aceasta carte exploreaza natura si cauzele neintelegerilor in interactiunile ELF. Se bazeaza pe un corpus de conversatii intre vorbitori de engleza din Asia de Sud si de Est, care ne ajuta sa investigam ce cauzeaza neintelegeri, in special pronuntia, gramatica, alegerea cuvantului si discursul.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte exploreaza natura si cauzele neintelegerilor in interactiunile ELF. Se bazeaza pe un corpus de conversatii intre vorbitori de engleza din Asia de Sud si de Est, care ne ajuta sa investigam ce cauzeaza neintelegeri, in special pronuntia, gramatica, alegerea cuvantului si discursul.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Misunderstandings in English as a Lingua Franca
Rating-ul dumneavoastra