Close x

Mixed Reality and Gamification for Cultural Heritage

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9783319841984

603,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This volume on virtual and augmented reality (VR/AR) and gamification for cultural heritage offers an insightful introduction to the theories, development, recent applications and trends of the enabling technologies for mixed reality and gamified interaction in cultural heritage and creative industries in general.

Mai multe informatii
Editura Springer International Publishing AG
Dimensiuni 210 x 150 x 22
Data Publicarii 20/07/2018
Format Necartonata
Numar pagini 594
Descriere RO Acest volum despre realitatea virtuala si augmentata (VR / AR) si gamificarea pentru patrimoniul cultural ofera o introducere inteleapta a teoriilor, dezvoltarii, aplicatiilor recente si tendintelor tehnologiilor favorabile pentru realitatea mixta si interactiunea gamificata in patrimoniul cultural si industriile creative in general.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Acest volum despre realitatea virtuala si augmentata (VR / AR) si gamificarea pentru patrimoniul cultural ofera o introducere inteleapta a teoriilor, dezvoltarii, aplicatiilor recente si tendintelor tehnologiilor favorabile pentru realitatea mixta si interactiunea gamificata in patrimoniul cultural si industriile creative in general.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mixed Reality and Gamification for Cultural Heritage
Rating-ul dumneavoastra