Close x

Mrs Armitage on Wheels


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780099400523

47,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Mrs Armitage sets off for a quiet cycle with her faithful dog, Breakspear, but she just can't help thinking of ways to improve her bicycle. And by the time she has also added a seat for Breakspear, two umbrellas, a cassette player and a mouth-organ, Mrs Armitage is riding a very eye-catching contraption.

Mai multe informatii
Autor Blake, Quentin
Dimensiuni 260 x 202 x 4
Data Publicarii 06/05/1999
Format Necartonata
Numar pagini 32
Descriere RO Doamna Armitage pleaca pentru un ciclu linistit alaturi de cainele ei fidel, Breakspear, dar pur si simplu nu poate sa nu se gandeasca la modalitati de a-si imbunatati bicicleta. Si pana cand a adaugat si un scaun pentru Breakspear, doua umbrele, un casetofon si un organ de gura, doamna Armitage calareste un dispozitiv foarte atragator.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Doamna Armitage pleaca pentru un ciclu linistit alaturi de cainele ei fidel, Breakspear, dar pur si simplu nu poate sa nu se gandeasca la modalitati de a-si imbunatati bicicleta. Si pana cand a adaugat si un scaun pentru Breakspear, doua umbrele, un casetofon si un organ de gura, doamna Armitage calareste un dispozitiv foarte atragator.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mrs Armitage on Wheels
Rating-ul dumneavoastra