Close x

Muse on the Discerning Cat


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781504301305

107,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This is a book of poetry about much loved cats; their individual photographs included. From tiger tabbies and tortoiseshells, to red tabbies, Orientals, little black cats, Persians, a Blue Cream Shorthair Persian, a Norwegian Forest Cat, a Himalayan and others. All are precious and have their individual personalities that enrichen our lives so much.

Mai multe informatii
Autor Jo Illsley, Amber
Editura Balboa Press Australia
Dimensiuni 216 x 215 x 12
Data Publicarii 22/03/2016
Format Necartonata
Numar pagini 120
Descriere RO Aceasta este o carte de poezie despre pisicile mult iubite; fotografiile lor individuale incluse. De la tigrii de tigru si broastele de broasca testoasa, pana la taticele rosii, orientalii, pisicile negre mici, persii, un persan albastru crem cu par scurt, o pisica norvegiana de padure, un himalayan si altele.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta este o carte de poezie despre pisicile mult iubite; fotografiile lor individuale incluse. De la tigrii de tigru si broastele de broasca testoasa, pana la taticele rosii, orientalii, pisicile negre mici, persii, un persan albastru crem cu par scurt, o pisica norvegiana de padure, un himalayan si altele.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Muse on the Discerning Cat
Rating-ul dumneavoastra