Close x

My Revision Notes: Edexcel GCSE (9-1) History: The American West, c1835-c1895

Autor: May, Steve

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781510403260

23,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Target success in Edexcel GCSE (9-1) History with this proven formula for effective, structured revision; key content coverage is combined with exam-style questions, revision tasks and practical tips to create a revision guide that students can rely on to review, strengthen and test their knowledge.

Mai multe informatii
Autor May, Steve
Editura Hodder Education
Dimensiuni 297 x 212 x 3
Data Publicarii 29/09/2017
Format Necartonata
Numar pagini 40
Descriere RO Succesul vizat in Istoria Edexcel GCSE (9-1) cu aceasta formula dovedita pentru o revizuire eficienta si structurata; acoperirea continutului cheie este combinata cu intrebari de tip examen, sarcini de revizuire si sfaturi practice pentru a crea un ghid de revizuire pe care elevii se pot baza pentru a-si revizui, intari si testa testele.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Succesul vizat in Istoria Edexcel GCSE (9-1) cu aceasta formula dovedita pentru o revizuire eficienta si structurata; acoperirea continutului cheie este combinata cu intrebari de tip examen, sarcini de revizuire si sfaturi practice pentru a crea un ghid de revizuire pe care elevii se pot baza pentru a-si revizui, intari si testa testele.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:My Revision Notes: Edexcel GCSE (9-1) History: The American West, c1835-c1895
Rating-ul dumneavoastra