Close x

My Revision Notes: WJEC GCSE Physics


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781471883569

59,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Target success in Science with this proven formula for effective, structured revision; key content coverage is combined with exam-style tasks and practical tips to create a revision guide that students can rely on to review, strengthen and test their knowledge.

Mai multe informatii
Autor Pollard, Jeremy
Editura Hodder Education
Dimensiuni 212 x 297 x 10
Data Publicarii 25/08/2017
Format Necartonata
Numar pagini 136
Descriere RO Tinteste succesul in stiinta cu aceasta formula dovedita pentru o revizuire eficienta si structurata; acoperirea continutului cheie este combinata cu sarcini de tip examen si sfaturi practice pentru a crea un ghid de revizuire pe care elevii se pot baza pentru a-si revizui, intari si testa testele.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Tinteste succesul in stiinta cu aceasta formula dovedita pentru o revizuire eficienta si structurata; acoperirea continutului cheie este combinata cu sarcini de tip examen si sfaturi practice pentru a crea un ghid de revizuire pe care elevii se pot baza pentru a-si revizui, intari si testa testele.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:My Revision Notes: WJEC GCSE Physics
Rating-ul dumneavoastra