Close x

Nano House


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780500342732

113,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Presents 43 examples of designs for small-scale (less than 75m2) houses set in a variety of contexts. Using digital tools, sustainable materials and prefabrication technologies, these projects offer realistic solutions for houses where space is at a premium, nature must be preserved or accommodation created for those who need it most.

Mai multe informatii
Autor Richardson, Phyllis
Editura Thames & Hudson Ltd
Dimensiuni 206 x 194 x 26
Data Publicarii 12/09/2011
Format Cartonata
Numar pagini 224
Descriere RO Prezinta 43 de exemple de modele pentru case la scara mica (mai putin de 75m2) amplasate intr-o varietate de contexte. Folosind instrumente digitale, materiale durabile si tehnologii de prefabricare, aceste proiecte ofera solutii realiste pentru casele in care spatiul este extrem de important, natura trebuie pastrata sau spatiul de cazare creat pentru cei care au cel mai mult nevoie de ea.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Prezinta 43 de exemple de modele pentru case la scara mica (mai putin de 75m2) amplasate intr-o varietate de contexte. Folosind instrumente digitale, materiale durabile si tehnologii de prefabricare, aceste proiecte ofera solutii realiste pentru casele in care spatiul este extrem de important, natura trebuie pastrata sau spatiul de cazare creat pentru cei care au cel mai mult nevoie de ea.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Nano House
Rating-ul dumneavoastra