Close x

Nanoscience and Nanotechnology in Foods and Beverages


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781498760638

905,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Potential applications of nanotechnology in food industry include: encapsulation and delivery of substances in targeted sites, increasing flavor, introducing antibacterial nanoparticles into food, enhancing shelf life, sensing contamination, improved food storage, tracking, tracing, and brand protection. This book provides a basic understanding of the nanoscience and nanotechnology and their applications to different food industry sectors, covering both benefits and drawbacks using nanotechnology in food processing and discussing the development of an international regulatory framework.

Mai multe informatii
Autor Chelladurai, Vellaichamy / Jayas, Digvir S.
Editura Taylor & Francis Inc
Dimensiuni 163 x 242 x 22
Data Publicarii 26/11/2018
Format Cartonata
Numar pagini 326
Descriere RO Aplicatiile potentiale ale nanotehnologiei in industria alimentara includ: incapsularea si livrarea substantelor in locuri vizate, cresterea aromelor, introducerea nanoparticulelor antibacteriene in alimente, imbunatatirea duratei de depozitare, detectarea contaminarii, depozitarea imbunatatita a alimentelor, urmarirea, urmarirea si protectia marcii. Aceasta carte ofera o intelegere de baza a nanostiintei si nanotehnologiei si a aplicatiilor acestora in diferite sectoare ale industriei alimentare, acoperind atat beneficiile, cat si dezavantajele utilizarii nanotehnologiei in procesarea alimentelor si discutand dezvoltarea unui cadru de reglementare international.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aplicatiile potentiale ale nanotehnologiei in industria alimentara includ: incapsularea si livrarea substantelor in locuri vizate, cresterea aromelor, introducerea nanoparticulelor antibacteriene in alimente, imbunatatirea duratei de depozitare, detectarea contaminarii, depozitarea imbunatatita a alimentelor, urmarirea, urmarirea si protectia marcii. Aceasta carte ofera o intelegere de baza a nanostiintei si nanotehnologiei si a aplicatiilor acestora in diferite sectoare ale industriei alimentare, acoperind atat beneficiile, cat si dezavantajele utilizarii nanotehnologiei in procesarea alimentelor si discutand dezvoltarea unui cadru de reglementare international.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Nanoscience and Nanotechnology in Foods and Beverages
Rating-ul dumneavoastra