Close x

Natural History Museum - Dinosaurs 2020 Edition


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781912342389

47,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Dive into an awe-inspiring prehistoric world in this brand new title from one of the most awe-inspiring museums on the planet, enthralling over 4.5 million visitors every year! Wow your friends and family with jaw-dropping facts and amazing trivia about the biggest, most ferocious creatures ever to roam the Earth.

Mai multe informatii
Autor Little Brother Books
Editura Little Brother Books Limited
Dimensiuni 224 x 308 x 10
Data Publicarii 06/09/2019
Format Cartonata
Numar pagini 80
Descriere RO Scufundati-va intr-o lume preistorica uimitoare in acest nou titlu de la unul dintre cele mai uimitoare muzee de pe planeta, captivand peste 4,5 milioane de vizitatori in fiecare an! Fa-ti uimire prietenilor si familiei cu fapte uluitoare si lucruri uimitoare despre cele mai mari si mai feroce creaturi care au cutreierat vreodata Pamantul.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Scufundati-va intr-o lume preistorica uimitoare in acest nou titlu de la unul dintre cele mai uimitoare muzee de pe planeta, captivand peste 4,5 milioane de vizitatori in fiecare an! Fa-ti uimire prietenilor si familiei cu fapte uluitoare si lucruri uimitoare despre cele mai mari si mai feroce creaturi care au cutreierat vreodata Pamantul.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Natural History Museum - Dinosaurs 2020 Edition
Rating-ul dumneavoastra