Close x

NAVIGATION SKILLS FOR WALKERS

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780319091753

77,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Enhance your walking safety and enjoyment with this, step-by-step guide, illustrated techniques for improving navigation skills. Navigation Skills for Walkers the perfect way to learn and develop map reading, compass and GPS techniques for confident countryside walking.

Mai multe informatii
Editura Ordnance Survey
Dimensiuni 133 x 226 x 9
Data Publicarii 25/09/2019
Format Necartonata
Numar pagini 96
Descriere RO Imbunatatiti-va siguranta la mers si placerea cu acest ghid pas cu pas, tehnici ilustrate pentru imbunatatirea abilitatilor de navigatie. Abilitati de navigatie pentru plimbatori, modalitatea perfecta de a invata si dezvolta tehnici de citire a hartilor, busola si GPS pentru mersul pe teren cu incredere.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Imbunatatiti-va siguranta la mers si placerea cu acest ghid pas cu pas, tehnici ilustrate pentru imbunatatirea abilitatilor de navigatie. Abilitati de navigatie pentru plimbatori, modalitatea perfecta de a invata si dezvolta tehnici de citire a hartilor, busola si GPS pentru mersul pe teren cu incredere.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:NAVIGATION SKILLS FOR WALKERS
Rating-ul dumneavoastra