Close x

Nikon D3200

Autor: Sparks, Jon

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781907708947

90,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Offers professional advice, hints and tips, on how to get the best from this versatile camera. In this title, the camera offers a speedy Expeed 3 processing engine, low noise, and a range of frame rates for Full HD video recording. It is helpful to beginners, handholding through the basic functions and offering advice for setting up shots.

Mai multe informatii
Autor Sparks, Jon
Editura Guild of Master Craftsman Publications Ltd
Dimensiuni 150 x 180 x 18
Data Publicarii 01/12/2012
Format Necartonata
Numar pagini 248
Descriere RO Ofera sfaturi profesionale, sugestii si sfaturi despre cum sa obtineti cele mai bune de la aceasta camera versatila. In acest titlu, camera ofera un motor de procesare rapid Expeed 3, zgomot redus si o serie de rate de cadre pentru inregistrarea video Full HD.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ofera sfaturi profesionale, sugestii si sfaturi despre cum sa obtineti cele mai bune de la aceasta camera versatila. In acest titlu, camera ofera un motor de procesare rapid Expeed 3, zgomot redus si o serie de rate de cadre pentru inregistrarea video Full HD.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Nikon D3200
Rating-ul dumneavoastra