Close x

Nurturing Personal, Social and Emotional Development in Early Childhood


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781785922237

138,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
An understanding of brain development can help early years practitioners to better nurture personal, social and emotional development in children. This book explains recent research and theory in easy-to-understand terms and explores how this knowledge can be used to support the needs of young children.

Mai multe informatii
Autor Garvey, Debbie
Editura Jessica Kingsley Publishers
Dimensiuni 229 x 155 x 15
Data Publicarii 21/09/2017
Format Necartonata
Numar pagini 272
Descriere RO Intelegerea dezvoltarii creierului poate ajuta practicienii din primii ani sa promoveze mai bine dezvoltarea personala, sociala si emotionala a copiilor. Aceasta carte explica cercetarile si teoria recenta in termeni usor de inteles si exploreaza modul in care aceste cunostinte pot fi utilizate pentru a sustine nevoile copiilor mici.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Intelegerea dezvoltarii creierului poate ajuta practicienii din primii ani sa promoveze mai bine dezvoltarea personala, sociala si emotionala a copiilor. Aceasta carte explica cercetarile si teoria recenta in termeni usor de inteles si exploreaza modul in care aceste cunostinte pot fi utilizate pentru a sustine nevoile copiilor mici.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Nurturing Personal, Social and Emotional Development in Early Childhood
Rating-ul dumneavoastra