Close x

Opening Minds


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781571108166

113,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Shows how the words teachers choose affect the worlds students inhabit in the classroom, and ultimately their futures. It explains how to engage children with more productive talk and to create classrooms that support not only students' intellectual development, but their development as human beings.

Mai multe informatii
Autor Johnston, Peter H.
Editura Stenhouse Publishers
Dimensiuni 220 x 149 x 10
Data Publicarii 15/03/2012
Format Necartonata
Numar pagini 250
Descriere RO Arata modul in care cuvintele pe care le aleg profesorii afecteaza lumile pe care le locuiesc elevii in clasa si, in cele din urma, viitorul lor. Acesta explica modul de a implica copiii cu discutii mai productive si de a crea sali de clasa care sa sprijine nu numai dezvoltarea intelectuala a elevilor, ci si dezvoltarea lor ca fiinte umane.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Arata modul in care cuvintele pe care le aleg profesorii afecteaza lumile pe care le locuiesc elevii in clasa si, in cele din urma, viitorul lor. Acesta explica modul de a implica copiii cu discutii mai productive si de a crea sali de clasa care sa sprijine nu numai dezvoltarea intelectuala a elevilor, ci si dezvoltarea lor ca fiinte umane.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Opening Minds
Rating-ul dumneavoastra