Close x

Operation Basalt

Autor: Lee, Eric

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780750984218

77,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Operation Basalt would have been a footnote in history but for the reaction of Hitler, who believed that British soldiers executed several Germans who had already surrendered and whose hands were bound. Days after the raid, he issued the infamous `Commando Order', a death sentence for those Allied commandos who fell into German hands.

Mai multe informatii
Autor Lee, Eric
Editura The History Press Ltd
Dimensiuni 131 x 197 x 18
Data Publicarii 01/09/2017
Format Necartonata
Numar pagini 232
Descriere RO Operatiunea Bazalt ar fi fost o nota de subsol in istorie, in afara de reactia lui Hitler, care credea ca soldatii britanici au executat mai multi germani care s-au predat deja si ale caror maini erau legate. La cateva zile dupa raid, el a emis infamul „Ordin de comanda”, o condamnare la moarte pentru acei comandi aliati care au cazut pe mana germanilor.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Operatiunea Bazalt ar fi fost o nota de subsol in istorie, in afara de reactia lui Hitler, care credea ca soldatii britanici au executat mai multi germani care s-au predat deja si ale caror maini erau legate. La cateva zile dupa raid, el a emis infamul „Ordin de comanda”, o condamnare la moarte pentru acei comandi aliati care au cazut pe mana germanilor.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Operation Basalt
Rating-ul dumneavoastra