Close x

Oxford Literature Companions: Macbeth


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780198304821

53,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Easy to use in the classroom or as a tool for revision, 'Oxford Literature Companions' provide student-friendly analysis of a range of popular GCSE set texts. Each book offers a lively, engaging approach to the text, covering characters, themes, language and contexts, whilst also providing a range of varied and in-depth activities to deepen understanding and encourage close work with the text.

Mai multe informatii
Autor Fielder, Su / Buckroyd, Peter
Editura Oxford University Press
Dimensiuni 217 x 171 x 4
Data Publicarii 22/05/2014
Format Necartonata
Numar pagini 96
Descriere RO Usor de utilizat in sala de clasa sau ca instrument de revizuire, „Oxford Literature Companions” ofera o analiza prietenoasa studentilor a unei game de texte populare setate de GCSE. Fiecare carte ofera o abordare plina de viata si captivanta a textului, acoperind personaje, teme, limbaj si contexte, oferind in acelasi timp o serie de activitati variate si aprofundate pentru a aprofunda intelegerea si a incuraja munca stransa cu textul.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Usor de utilizat in sala de clasa sau ca instrument de revizuire, „Oxford Literature Companions” ofera o analiza prietenoasa studentilor a unei game de texte populare setate de GCSE. Fiecare carte ofera o abordare plina de viata si captivanta a textului, acoperind personaje, teme, limbaj si contexte, oferind in acelasi timp o serie de activitati variate si aprofundate pentru a aprofunda intelegerea si a incuraja munca stransa cu textul.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Oxford Literature Companions: Macbeth
Rating-ul dumneavoastra