Close x

Panama Hat Trail

Autor: Miller, Tom

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780816535873

123,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Critically acclaimed author Tom Miller reveals the making and marketing of one Panama hat, from the straw fields of Ecuador’s coastal lowland to a hat shop in Southern California. Along the way, the hat becomes a literary device allowing Miller to give us his impressions from the tributaries of the Amazon to the mountainsides of the Andes. The Panama Hat Trail is at once a study in global economics and a lively travelogue.
 

Mai multe informatii
Autor Miller, Tom
Editura University of Arizona Press
Dimensiuni 216 x 140
Data Publicarii 30/10/2017
Format Necartonata
Numar pagini 224
Descriere RO Autorul aclamat de critici, Tom Miller, dezvaluie realizarea si comercializarea unei palarii Panama, de la campurile de paie de pe coasta Ecuadorului pana la un magazin de palarii din sudul Californiei. Pe parcurs, palaria devine un dispozitiv literar care ii permite lui Miller sa ne ofere impresiile sale de la afluentii Amazonului pana la versantii muntilor Anzi.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Autorul aclamat de critici, Tom Miller, dezvaluie realizarea si comercializarea unei palarii Panama, de la campurile de paie de pe coasta Ecuadorului pana la un magazin de palarii din sudul Californiei. Pe parcurs, palaria devine un dispozitiv literar care ii permite lui Miller sa ne ofere impresiile sale de la afluentii Amazonului pana la versantii muntilor Anzi.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Panama Hat Trail
Rating-ul dumneavoastra