Close x

Performing Korea


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781137444905

603,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This new book from one of the world's leading theatre scholars focuses on the way that Korean culture and society 'presents' itself in the performing arts and through cultural performance. Patrice Pavis explores a wide range of Korean cultural productions across theatre, film, performance and music to re-evaluate the current state of theories of globalization and culture, and offers a much-needed discussion of national identity and performance from this neglected region.

Mai multe informatii
Autor Pavis, Patrice
Editura Palgrave Macmillan
Dimensiuni 210 x 148
Data Publicarii 19/01/2017
Format Cartonata
Numar pagini 276
Descriere RO Aceasta noua carte a unuia dintre cei mai buni cercetatori din teatru din lume se concentreaza asupra modului in care cultura si societatea coreeana se „prezinta” in artele spectacolului si prin spectacol cultural. Patrice Pavis exploreaza o gama larga de productii culturale coreene in teatru, film, spectacol si muzica pentru a reevalua starea actuala a teoriilor globalizarii si culturii si ofera o discutie atat de necesara despre identitatea nationala si performanta din aceasta regiune neglijata.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta noua carte a unuia dintre cei mai buni cercetatori din teatru din lume se concentreaza asupra modului in care cultura si societatea coreeana se „prezinta” in artele spectacolului si prin spectacol cultural. Patrice Pavis exploreaza o gama larga de productii culturale coreene in teatru, film, spectacol si muzica pentru a reevalua starea actuala a teoriilor globalizarii si culturii si ofera o discutie atat de necesara despre identitatea nationala si performanta din aceasta regiune neglijata.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Performing Korea
Rating-ul dumneavoastra