Picture Perception in Animals


Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 2-5 saptamani de la data publicarii: 30/11/2018)
SKU:
9781138877368

210.99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.

CITESTE MAI MULT

Detalii

Descriere RO

Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Cercetatorii de animale prezinta de obicei imagini subiectilor lor, de obicei pasari sau maimute, pentru a deduce modul in care obiectele naturale sunt percepute si conceptualizate sau pentru a descoperi mecanismele creierului care stau la baza acestor abilitati. Aceasta carte unica pune sub semnul intrebarii premisa acestei abordari experimentale si intreaba daca imaginile pot fi sau nu considerate ca fiind stimuli valabili din punct de vedere ecologic si realisti pentru animale. Cercetatorii principali in psihologie comparata si neurostiinte abordeaza intrebari precum: „Pot animalele sa recunoasca obiectele scenelor din imagini, in ciuda faptului ca variatii ale punctelor de vedere?; „Cum percep animalele fetele?” si „Exista o echivalenta, in mintea animalelor, intre imagini si obiectele pe care le reprezinta?”.