Close x

Polalka


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781947980532

90,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Polalka brilliantly weaves the thread of experience and language together to create a new American flag, one made out of the torn fabric of immigrant dreams, American dislocations, lotteries, and language. With daring and wry wit, Karolina Zapal delivers a timely missive packed with an illuminating punch.
Brenda Coultas, author of The Tatters

Mai multe informatii
Autor Zapal, Karolina
Editura Spuyten Duyvil
Dimensiuni 200 x 140 x 20
Data Publicarii 01/06/2018
Format Necartonata
Numar pagini 134
Descriere RO Polalka impleteste stralucit firul experientei si al limbajului pentru a crea un nou drapel american, unul facut din tesatura rupta a viselor de imigranti, dislocari americane, loterii si limbaj. Cu o indrazneala si intelepciune, Karolina Zapal ofera o misiva in timp util, plina de un pumn iluminant.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Polalka impleteste stralucit firul experientei si al limbajului pentru a crea un nou drapel american, unul facut din tesatura rupta a viselor de imigranti, dislocari americane, loterii si limbaj. Cu o indrazneala si intelepciune, Karolina Zapal ofera o misiva in timp util, plina de un pumn iluminant.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Polalka
Rating-ul dumneavoastra