Close x

Political Geography


Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 1-4 saptamani de la data publicarii: 14/11/2018)

SKU:
9780470129074

1.056,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This is a comprehensive survey of the field of political geography, but it goes far beyond traditional topics. No other book of its kind covers topics such as: anomalous political units, special purpose districts, indigenous peoples, outlaws and merchants of death, Antarctica and the Southern Ocean, to name a few. It is tightly packed with facts, ideas, suggestions, anecdotes and illustrations.

Mai multe informatii
Autor Glassner, Martin Ira / Fahrer, Charles
Editura John Wiley and Sons Ltd
Dimensiuni 250 x 150
Data Publicarii 14/11/2018
Format Necartonata
Numar pagini 608
Descriere RO Acesta este un studiu cuprinzator al domeniului geografiei politice, dar depaseste cu mult subiectele traditionale. Nicio alta carte de acest gen nu acopera subiecte precum: unitati politice anormale, districte cu destinatie speciala, popoare indigene, haiducii si comerciantii mortii, Antarctica si Oceanul de Sud, pentru a numi doar cativa.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Acesta este un studiu cuprinzator al domeniului geografiei politice, dar depaseste cu mult subiectele traditionale. Nicio alta carte de acest gen nu acopera subiecte precum: unitati politice anormale, districte cu destinatie speciala, popoare indigene, haiducii si comerciantii mortii, Antarctica si Oceanul de Sud, pentru a numi doar cativa.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Political Geography
Rating-ul dumneavoastra