Close x

Poppy and Sam's Nature Spotting Book

Autor: Nolan, Kate

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781474962544

Pret standard 47,99 RON
(-17%)

Pret special 39,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Each spread of this beautifully illustrated nature book has an array of things for little children to spot. With topics including "In the garden", "All kinds of birds" and "By the pond", join Poppy and Sam to take your first steps in learning about the natural world around you.

Mai multe informatii
Autor Nolan, Kate
Editura Usborne Publishing Ltd
Dimensiuni 218 x 237 x 14
Data Publicarii 28/05/2020
Format Board book
Numar pagini 18
Descriere RO Fiecare raspandire a acestei carti de natura frumos ilustrata are o serie de lucruri pe care copiii mici le pot observa. Cu subiecte precum „In gradina”, „Tot felul de pasari” si „Langa iaz”, alatura-te lui Poppy si Sam pentru a face primii tai pasi in invatarea despre lumea naturala din jurul tau.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Fiecare raspandire a acestei carti de natura frumos ilustrata are o serie de lucruri pe care copiii mici le pot observa. Cu subiecte precum „In gradina”, „Tot felul de pasari” si „Langa iaz”, alatura-te lui Poppy si Sam pentru a face primii tai pasi in invatarea despre lumea naturala din jurul tau.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Poppy and Sam's Nature Spotting Book
Rating-ul dumneavoastra