Close x

Practical Gardening Encyclopedia

Autor: McHoy, Peter

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780857239044

47,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
'The Practical Gardening Encyclopedia' contains over 950 photographs with every task and project illustrated and explained in step by step detail. The book begins with advice about choosing tools, preparing the ground, composting, weeding and propagation, and then shows how to plant flowers, foliage, fruit and vegetables.

Mai multe informatii
Autor McHoy, Peter
Editura Anness Publishing
Dimensiuni 171 x 221 x 17
Data Publicarii 01/02/2014
Format Necartonata
Numar pagini 264
Descriere RO „Enciclopedia practica de gradinarit” contine peste 950 de fotografii cu fiecare sarcina si proiect ilustrat si explicat in detaliu pas cu pas. Cartea incepe cu sfaturi despre alegerea instrumentelor, pregatirea solului, compostarea, plivirea si inmultirea si apoi arata cum sa plantati flori, frunzis, fructe si legume.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
„Enciclopedia practica de gradinarit” contine peste 950 de fotografii cu fiecare sarcina si proiect ilustrat si explicat in detaliu pas cu pas. Cartea incepe cu sfaturi despre alegerea instrumentelor, pregatirea solului, compostarea, plivirea si inmultirea si apoi arata cum sa plantati flori, frunzis, fructe si legume.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Practical Gardening Encyclopedia
Rating-ul dumneavoastra