Close x

Price


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780141189987

Pret standard 59,99 RON
(-38%)

Pret special 36,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Victor, a New York cop nearing retirement, moves among furniture in the disused attic of a house marked for demolition. Cabinets, desks, a damaged harp, an overstuffed armchair - the relics of a lost life of affluence he's finally come to sell.

Mai multe informatii
Autor Miller, Arthur
Editura Penguin Books Ltd
Dimensiuni 195 x 128 x 9
Data Publicarii 05/03/2009
Format Necartonata
Numar pagini 128
Descriere RO Victor, un politist din New York care se apropie de pensionare, se muta printre mobilierul din podul dezafectat al unei case marcate pentru demolare. Dulapuri, birouri, o harpa deteriorata, un fotoliu plin de umplutura - moastele unei vieti de bogatie pierdute pe care a venit in cele din urma sa le vanda.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Victor, un politist din New York care se apropie de pensionare, se muta printre mobilierul din podul dezafectat al unei case marcate pentru demolare. Dulapuri, birouri, o harpa deteriorata, un fotoliu plin de umplutura - moastele unei vieti de bogatie pierdute pe care a venit in cele din urma sa le vanda.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Price
Rating-ul dumneavoastra