Religion in a Global Age

Autor: Thomas, Scott

Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 2-5 saptamani de la data publicarii: 01/01/2020)
SKU:
9780415737968

542.99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.

CITESTE MAI MULT

Detalii

Descriere RO

Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta colectie de eseuri seminale si provocatoare atrage impreuna scrieri despre religie si globalizare, conflict, dezvoltare si teoria relatiilor internationale de la carturarul Scott M. Thomas. Printr-o introducere si concluzie detaliate scrise special pentru volum, Thomas incearca sa le sculpteze intr-un ÔÇ× nou "argument cu privire la religie, teologie, politica si relatii internationale care incepe sa creeze un spatiu pentru o abordare interpretativa a studiului religiei si a relatiilor internationale. Eseurile sunt structurate in trei sectiuni cheie: Aducerea religiei inapoi in teoria relatiilor internationale Securitatea internationala si renasterea globala a religiei Biserica catolica si studiul relatiilor internationale Argumentand ca trebuie petrecut mai mult timp avand in vedere cine beneficiaza de modul in care a fost construita transformarea religioasa in IR si ce ar trebui sa realizeze, aceasta lucrare dintr-un savant in fruntea dezbaterii va fi o resursa valoroasa pentru sf urgenti si carturari de religie si politica, teologie, studii de securitate si relatii internationale ..