Close x

Research Methods in Early Childhood


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781526423719

156,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This textbook provides a clear and comprehensive guide to the different types of research methods, with a particular focus on how these methods can be used in early childhood. Using examples, case studies and reflection points, the book then illustrates how to translate theory into practice.

Mai multe informatii
Autor Mukherji, Penny / Albon, Deborah
Editura SAGE Publications Ltd
Dimensiuni 232 x 188 x 26
Data Publicarii 05/02/2018
Format Necartonata
Numar pagini 440
Descriere RO Acest manual ofera un ghid clar si cuprinzator pentru diferitele tipuri de metode de cercetare, cu un accent special asupra modului in care aceste metode pot fi utilizate in copilaria timpurie. Folosind exemple, studii de caz si puncte de reflectie, cartea ilustreaza apoi cum sa transpunem teoria in practica.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Acest manual ofera un ghid clar si cuprinzator pentru diferitele tipuri de metode de cercetare, cu un accent special asupra modului in care aceste metode pot fi utilizate in copilaria timpurie. Folosind exemple, studii de caz si puncte de reflectie, cartea ilustreaza apoi cum sa transpunem teoria in practica.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Research Methods in Early Childhood
Rating-ul dumneavoastra