Close x

Research Methods in Second Language Acquisition

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781444334272

200,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Research Methods in Second Language Acquisition: A Practical Guideis an informative guide to research design and methodology for graduate students and scholars. Each chapter of this volume offers background, step-by-step guidance, and relevant studies to create comprehensive coverage of each method.

Mai multe informatii
Editura John Wiley and Sons Ltd
Dimensiuni 246 x 171 x 16
Data Publicarii 02/12/2011
Format Necartonata
Numar pagini 334
Descriere RO Metode de cercetare in achizitionarea limbii a doua: un ghid practic este un ghid informativ pentru proiectarea si metodologia cercetarii pentru studenti absolventi si cercetatori. Fiecare capitol al acestui volum ofera informatii generale, indrumari pas cu pas si studii relevante pentru a crea o acoperire cuprinzatoare a fiecarei metode.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Metode de cercetare in achizitionarea limbii a doua: un ghid practic este un ghid informativ pentru proiectarea si metodologia cercetarii pentru studenti absolventi si cercetatori. Fiecare capitol al acestui volum ofera informatii generale, indrumari pas cu pas si studii relevante pentru a crea o acoperire cuprinzatoare a fiecarei metode.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Research Methods in Second Language Acquisition
Rating-ul dumneavoastra